Opinie o wczasach tenisowych

Opiniowany:

Themis

Dodano: 2012-07-05 10:23:00


Ja byłam w tym roku z firmą themis w Rychwałdzie i było fajnie :) bardzo się starali żeby nikt się nie nudził, w 2 dni deszczowe zorganizowali nam dodatkowe zajęcia fitnes / taniec a tenisa mieliśmy wtedy niedaleko na hali i na balonie w Żywcu, zorganizowali transport, wszystko bez dodatkowych opłat więc polecam jak ktoś chce jechać na przyszły rok :)

 

Użytkownik: mm


 

Ocena ogólna

 

Szkolenie tenisowe

Zakwaterowanie

Wyżywienie

Kadra

Animacje dla dzieci

Czas wolny

Źródło:

http://forum.gazeta.pl/

 

 

Opiniowany:

Kat Tenis


Dodano: 2012-07-03 16:51:57


Organizator, z którym byłam ostatnio na majówce tenisowej - Kat Tenis niestety nie popisał się poziomem organizacji. Do dyspozycji grupy były jedynie dwa korty, przez co zamiast 5 godzin treningu, o których mnie zapewniano, odbyłam jedynie 3. Nie domagałam się jednak spełnienia przez organizatora warunków, które mi gwarantował, ponieważ treningi były prowadzone na bardzo niskim poziomie. Co do miejsca zakwaterowania, to organizatorzy nie dograli chyba wszystkich szczegółów z hotelem. Grupa Kat Tenis miała inne, zdecydowanie gorsze wyżywienia niż pozostali gości hotelu. Posiłki wyglądały groteskowo, gdy nam przynoszono inne dania, do tego mniejsze porcje. Organizatorzy okazali się bardzo nerwowi, niewprawieni w organizowaniu tego typu imprez, przez co wprowadzali bardzo spiętą atmosferę zarówno między sobą i trenerami, jak i nami klientami, co zdecydowanie nie sprzyjało wypoczynkowi. Obecne było poczucie organizacyjnego chaosu. Był to jeden z moich gorszych wyjazdów i zdecydowanie nie polecam tego organizatora.

 

Użytkownik: M.


 

Ocena ogólna:

 

Szkolenie tenisowe

Zakwaterowanie

Wyżywienie

Kadra

Animacje dla dzieci

Czas wolny

Źródło:

opinia przesłana do redakcji

 

 

Opiniowany:

Tenis Travel


Dodano: 2012-07-02 09:51:57


Od pierwszego wyjazdu rodzinnego z Tenis Travel wiedzieliśmy, że tak będziemy spędzać nasze wakacje co roku. Jestem bardzo zadowolony z oferty tego biura. Jeżdżą z nimi najlepsi trenerzy, którzy potrafią dostosować poziom treningu do tego co umie gracz. Ja gram od ładnych paru lat w tenisa, a po każdych wczasach wracam z nowymi umiejętnościami. Dzięki podejściu Pana Tomka nawet moja żona zaczęła grać i jej się to spodobało! A kiedy my dobrze bawilismy się na korcie, miłe panie rezydentki zajęły się naszą malutka córeczką i to tak, że mała nawet nie zauważyła nieobecności żony. To zaufany organizator, z którym moja rodzina jeździ od lat. Do tego organizacja wczasów jest w hotelach o bardzo wysokim standardzie. Naprawdę mogę szczerze polecić to biuro.

 

Użytkownik: Marcin K.


 

Ocena ogólna:

 

Szkolenie tenisowe

Zakwaterowanie

Wyżywienie

Kadra

Animacje dla dzieci

Czas wolny

Źródło:

opinia przesłana do redakcji

 

Opiniowany:

Tenis Travel

Dodano: 2012-06-03 16:51:57


Hej, ja co prawa trafiłam w zeszłym roku na piękną pogodę na mazurach z tenis travel, więc nie wiem jak jest gdy pogoda nie dopisuje. a w tym roku z kolei chcę się z nimi wybrać nad morze, tam korty są podobno kryte.

 

Użytkownik: a.nn.k


 

Ocena ogólna:

 

Szkolenie tenisowe

Zakwaterowanie

Wyżywienie

Kadra

Animacje dla dzieci

Czas wolny

Źródło:

http://forum.gazeta.pl/

 

Opiniowany:

Tuan Club

Dodano: 2012-05-03 16:45:12

 

Witaj. Miałam ten sam problem. nic nie mogłam znaleźć. W końcu dwa dni przed majówką zdecydowałam się pojechać na obóz z Tuan Club. To były na prawdę bardzo intensywnie spędzone dni. Profesjonalna i ambitna młoda kadra bardzo zaangażowana w to co robi. Do każdego mieli indywidualne podejście. Program zajęć był tak intensywny, że za nim się obejrzałam to już trzeba było wracać. teraz jadę z nimi na obóz do Starych Jabłonek. Jest to obóz tenisowo-fitnesowo-taneczny. Jedzie ta sama kadra i dużo osób z majówki. Program jest także bardzo intensywny. Wieczorem imprezy integracyjne, wszyscy czujemy się jak w jednej rodzinie. Gorąco polecam.

 

Użytkownik: kundzia


 

Ocena ogólna:

 

Szkolenie tenisowe

Zakwaterowanie

Wyżywienie

Kadra

Animacje dla dzieci

Czas wolny

Źródło:

http://forum.gazeta.pl/

 

 

Opiniowany:

Tenis Travel


Dodano: 2012-05-04 15:13:00


Ja trafiłem niestety na złą pogodę w sypniewie (też tenis travel) ale wcale nie oznaczało to niecnierobienie. wręcz przeciwnie - poznałem tenis z trochę innej strony. trenerzy dwoili sie i troili zeby goscie byli zadowoleni

 

Użytkownik: gość


 

Ocena ogólna:

 

Szkolenie tenisowe

Zakwaterowanie

Wyżywienie

Kadra

Animacje dla dzieci

Czas wolny

Źródło:

http://forum.gazeta.pl/forum/

 

 

Opiniowany:

Tenis Travel


Dodano: 2012-04-05 23:23:00


Szkolenie tenisa na wysokim poziomie i hotele o wysokim standardzie. moja rodzina wypoczęła bardzo dobrze.

 

Użytkownik: mareczek


 

Ocena ogólna:

 

Szkolenie tenisowe

Zakwaterowanie

Wyżywienie

Kadra

Animacje dla dzieci

Czas wolny

Źródło:

http://opinie-turystyczne.pl/

 

 

Opiniowany:

Grupa Trip


Dodano: 2012-04-01 16:53:00


Witam. Udało mi się wyjechać do Hotelu Ossa na weekend z mężem w ubiegłym roku. Hotel o naprawdę najwyższym standardzie. Niestety w tak krótkim czasie nie zdążyliśmy podnieść swoich umiejętności tenisowych. Myślę, że wyjazdy z tenisem powinny trwać co najmniej kilka dni.

 

Użytkownik: Marta M.


 

Ocena ogólna:

 

Szkolenie tenisowe

Zakwaterowanie

Wyżywienie

Kadra

Animacje dla dzieci

Czas wolny

Źródło:

opinia przesłana do redakcji

 

 

reklama



wirtualna akademia tenisowa
więcej
reklama



Sponsor portalu: FEBAR - Wynajem Namiotów imprezowych

kalendarz ATP
TERMIN
TURNIEJ
05.02-11.02

Open Sud de France

MONTPELLIER, FRANCE

05.02-11.02

ECUADOR OPEN

QUITO

05.02-12.02

Garanti Koza Sofia Open

Sofia

12.02-18.02

Argentina Open

BUENOS AIRES, ARGENTINA

więcej
wywiady
więcej
kalendarz WTA
TERMIN
TURNIEJ
12.02-18.02

Qatar Total Open 2018

Doha, Qatar

19.02-25.02

Dubai Duty Free Tennis Championships

Dubai, United Arab Emirates

19.02-25.02

Hungarian Ladies Open

Budapest, Hungary

26.02-04.03

Abierto Mexicano TELCEL presentado por HSBC

Acapulco, Mexico

więcej
partner strategiczny





Lider turystki tenisowej!
Sprawdź !

partnerzy:

© 2003 - 2013 tenisportal.com | Wszelkie prawa zastrzeżone. | Materiały na stronie są chronione prawem autorskim - kopiowanie zabronione.

X