Opinie o obozach tenisowych

 

 

Opiniowany:

Almatur


Dodano: 2012-07-05 10:23:00


Byłem z Almaturem w Hiszpanii w terminie 21-31.07.2007r. Podsumowując, cały wyjazd był jedną wielką, alkoholową libacją. Każdy z uczestników mógł robić praktycznie co chciał. Złamane zostały wszystkie punkty regulaminu obozu. Kadra nie wyciągała żadnych konsekwencji bez względu na wiek uczestnika. Brak dodatkowo opłaconych zajęć tematycznych, to ewidentny dowód na brak organizacji, zupełny brak kwalifikacji i zaangażowania ze strony opiekunów, których postawa była żałosna i karygodna. Należy zrobić wszystko by tacy ludzie juz nigdy więcej nie pojechali na żadną wycieczkę w roli opiekunów. W przypadku, gdy na miejscu nie byłoby rezydentki wyjazd na pewno skończyłby się tragicznie. Gdyby nie wycieczki organizowane w ramach programy fakultatywnego, cały pobyt spisałbym na straty, a tak przynajmniej jego część będę miło wspominał. Osobiście będę unikał od teraz tak źle zorganizowanego biura jakim jest Almatur. Ludzie nie jedźcie z nimi! Jak chcecie wydać pieniądze i wypocząć, wybierzcie inne biuro. Nie ryzykujcie, bo szkoda waszych pieniędzy!!!!

 

Użytkownik: ~krs


 

Ocena ogólna

 

Szkolenie tenisowe

Zakwaterowanie

Wyżywienie

Kadra

Animacje dla dzieci

Czas wolny

Źródło:

http://www.turysci.info/articles.php?id=36

 

 

Opiniowany:

Alpina Sport


Dodano: 2012-07-03 16:51:57


Witaj! Byłem w Muszynie dwukrotnie i nawet mi się podobało. Na tym obozie jest bardzo dużo ruchu- tenis ziemny kilka godzin dziennie, strzelanie z łuku i wiatrówki, zjazdy z tyrolki, kolarstwo, zabawy typu podchody organizowane przez opiekunów, basen, quady, paintball. Jak widać jest co robić, jedynym minusem jest tam to, że praktycznie się nie wychodzi poza ośrodek przez co dwa ostatnie dni są trochę nudnawe. Mimo to i tak bardzo polecam.

 

Użytkownik: nieznany


 

Ocena ogólna:

 

Szkolenie tenisowe

Zakwaterowanie

Wyżywienie

Kadra

Animacje dla dzieci

Czas wolny

Źródło:

http://www.forum-turystyczne.pl/

 

 

Opiniowany:

Kat Tenis


Dodano: 2012-07-02 09:51:57


Organizator, z którym byłam ostatnio na majówce tenisowej - Kat Tenis niestety nie popisał się poziomem organizacji. Do dyspozycji grupy były jedynie dwa korty, przez co zamiast 5 godzin treningu, o których mnie zapewniano, odbyłam jedynie 3. Nie domagałam się jednak spełnienia przez organizatora warunków, które mi gwarantował, ponieważ treningi były prowadzone na bardzo niskim poziomie. Co do miejsca zakwaterowania, to organizatorzy nie dograli chyba wszystkich szczegółów z hotelem. Grupa Kat Tenis miała inne, zdecydowanie gorsze wyżywienia niż pozostali gości hotelu. Posiłki wyglądały groteskowo, gdy nam przynoszono inne dania, do tego mniejsze porcje. Organizatorzy okazali się bardzo nerwowi, niewprawieni w organizowaniu tego typu imprez, przez co wprowadzali bardzo spiętą atmosferę zarówno między sobą i trenerami, jak i nami klientami, co zdecydowanie nie sprzyjało wypoczynkowi. Obecne było poczucie organizacyjnego chaosu. Był to jeden z moich gorszych wyjazdów i zdecydowanie nie polecam tego organizatora.

 

Użytkownik: M.


 

Ocena ogólna:

 

Szkolenie tenisowe

Zakwaterowanie

Wyżywienie

Kadra

Animacje dla dzieci

Czas wolny

Źródło:

opinia przesłana do redakcji

 

Opiniowany:

Tenis Travel

Dodano: 2012-06-03 16:51:57


My z mężem polecamy. Byliśmy w zeszłym roku i w tym też się wybieramy :) a syna wyślemy na obóz. Polecam szczególnie trenera pana Tomka - super nauczyciel, zaszczepił we mnie chęci do gry w tenisa.

 

Użytkownik: Ania-Kow12


 

Ocena ogólna:

 

Szkolenie tenisowe

Zakwaterowanie

Wyżywienie

Kadra

Animacje dla dzieci

Czas wolny

Źródło:

http://opinie-turystyczne.pl/

 

Opiniowany:

Tenis Travel

Dodano: 2012-05-03 16:45:12


Mój syn był na obozie w Harasiukach, gdzie oprócz gry w tenisa uczył się angielskiego. Bardzo sympatyczna kadra, mogłam się do nich zwrócić z każdym problemem. Bałam się go trochę puszczać samego na wakacje, bo miał dopiero 8 lat, ale panie wychowawczynie zaopiekowały się nim. Mogłam do nich zawsze zadzwonić i wiedziałam co w tej chwili robi moje dziecko. A kierowniczka to miła i sympatyczna pani. Do tego warunki zakwaterowania i jedzenie naprawde na wysokim poziomie. Synek wrócił zadowolony. W tym roku wysyłam go na obóz bez obaw. Polecam wakacje z biurem Tenis Travel. Zapewniają dzieciom bezpieczeństwo a to dla rodziców jest najważniejsze.

 

Użytkownik: Pani Agnieszka


 

Ocena ogólna:

 

Szkolenie tenisowe

Zakwaterowanie

Wyżywienie

Kadra

Animacje dla dzieci

Czas wolny

Źródło:

przesłane do redakcji

 

 

Opiniowany:

Smatch


Dodano: 2012-05-04 15:13:00


Hej! kilka lat temu byłam na obozie ze Smatch w Łebie. Super zabawa, dużo tenisa i świetna kadra. Gdyby nie moje lata chętnie bym to powtórzyła :)

 

Użytkownik: Viola


 

Ocena ogólna:

 

Szkolenie tenisowe

Zakwaterowanie

Wyżywienie

Kadra

Animacje dla dzieci

Czas wolny

Źródło:

opinia przesłana do redakcji

 

 

Opiniowany:

Jaworzyna Tour


Dodano: 2012-04-05 23:23:00


Córka rok temu była na koloni tenisowej z windserfingiem z Jaworzyna Tour. Bardzo chwaliła sobie kadre, ale nauka tenisa średnio. Nie miała szansy pograć z równym sobie zawodnikiem, a na korcie było za dużo dzieci. Raczej nie zrobiła znaczących postępów, ale ogólnie polecam.

 

Użytkownik: Pani Małgorzta


 

Ocena ogólna:

 

Szkolenie tenisowe

Zakwaterowanie

Wyżywienie

Kadra

Animacje dla dzieci

Czas wolny

Źródło:

opinia przesłana do redakcji

 

 

Opiniowany:

Tenis Travel


Dodano: 2012-04-01 16:53:00


ja od dwóch lata jeżdze na obozy z tenis travel i od tego czasu jestem lepszy w tenisa. trenerzy daja niezły wycisk na korcie ale to jest fajne. zero nudy:) dzięki temu w zeszłym roku zajałem drugie miejsce w turnieju i zdobyłem puchar. jedyne co bym zmienił to usunął poranny rozruch. na pewno poprawiłem technikę swoich uderzen i taktyke gry na korcie. w tym roku też z nimi jade :) polecam wszytskim tenisistom.

 

Użytkownik: Alex


 

Ocena ogólna:

 

Szkolenie tenisowe

Zakwaterowanie

Wyżywienie

Kadra

Animacje dla dzieci

Czas wolny

Źródło:

opinia przesłana do redakcji

 

 

wirtualna akademia tenisowa
więcej
reklama



Sponsor portalu: FEBAR - Wynajem Namiotów imprezowych

kalendarz ATP
TERMIN
TURNIEJ
12.11-19.11

Nitto ATP Finals

London, Great Britain

24.11-27.11

Davis Cup Final

Różne lokalizacje

01.01-07.01

Qatar ExxonMobil Open

Doha, Qatar

01.01-07.01

Maharashtra Open

Pune

więcej
wywiady
więcej
kalendarz WTA
TERMIN
TURNIEJ
13.11-19.11

OEC Taipei WTA 125K Series

Taipei, Chines

20.11-27.11

Hawaii Open

Honolulu, USA

01.01-07.01

Shenzhen Open - Shenzhen

Shenzhen, China

01.01-07.01

ASB Classic - Auckland

Auckland

więcej
partner strategiczny





Lider turystki tenisowej!
Sprawdź !

partnerzy:

© 2003 - 2013 tenisportal.com | Wszelkie prawa zastrzeżone. | Materiały na stronie są chronione prawem autorskim - kopiowanie zabronione.

X